Viser av varer
89,-
Merke: KnitPro
Symfonie strikkepinner har i en lengre tid skapt glede og inspirasjon til strikkere verden over. Den fantastisk fargesammensetningen sammen med den gode kvaliteten resulterer i en strikkeopplevelse uten like. Selve pinnen er lagd i bjørk, og har en glatt overflate.
Flere varianter
109,-
Merke: KnitPro
Flere varianter
35,-
Merke: KnitPro
Heklenål i aluminium med ergonomisk håndtak. Det ergonomiske utformede håndtaket sikrer deg høy komfort og du vil kunne hekle i flere timer uten å få ømme hender. Derfor er heklenålen spesielt egnet til dem som lider av gikt eller har svake håndledd. Den gylne kroken på heklenålen gjør det enkelt å se garnet, når du hekler de mindre mønstre.
Flere varianter
89,-
Merke: KnitPro
Symfonie utskiftbare rundpinner i regnbuefarget bjørkefinèr er fantastiske å strikke med. Disse er av den korte varianten og passer til 40cm vaiere. Akkurat passe spisse, og overgangen mellom spiss og pinne går gradvis slik at maskene glir lett på plass. Vaier kjøpes separat. Passer alle typer strikkeprosjekter.
Flere varianter
35,-
Merke: KnitPro
Beskytter pinnespissene og sørger for at maskene holder seg på plass når du legger strikket til side.
270,-
Merke: KnitPro
Praktisk hjelpemiddel til å holde orden på hvor du er i oppskrifter. Magnetisk plate med linjal og magneter som holder oppskriften på plass, samt at du kan skyve linjalen for å følge med på hvor du er i mønsteret. Kan enkelt brettes sammen og bringes med. Inneholder 3 små magneter, 1 linjal og 1 penn.
Flere varianter
80,-
Merke: KnitPro
Nova Metal rundpinner er runde strikkepinner i forkrommet messing. Pinnene har en glatt overflate, som gjør at maskene glir lett når man strikker.
Flere varianter
39,-
Merke: KnitPro
Maskemarkører, låsbare. En pakke inneholder 30 stk
55,-
Merke: KnitPro
Vaier som roterer 360grader, myk og deilig vaier. Passer til Knitpro pinner
Flere varianter
75,-
Merke: KnitPro
Mindful sammenleggbar saks Praktisk og vakker! Fargeglad saks med skinnende overflate, perfekt å ha med i vesken siden den hverken skader prosjektet ditt eller tar plass.
130,-
Merke: KnitPro
Mindful strikkemarkører i ulike størrelser (100 stk) Mega Pack med markører! 100 fine strikkemarkører i ulike nyanser, former og størrelser så de passer alle ulike prosjekter. Du holder enkelt orden på markørene ved å sette dem på små holdere og samle dem i den fine stoffposen.
160,-
Merke: KnitPro
Mindful strikkemarkører i Sterling-sølv med chakrasymboler (10 stk) Maskemarkører med de syv chakrasymbolene trykt på Sterling-sølv. Settet inneholder 10 markører i ulik diameter for at de skal passe til alle prosjektene og pinnene dine. Markørene kommer på en holder i en praktisk og fin stoffpose så du lett kan holde orden på dem. En perfekt presang til en strikkeglad venn (eller deg selv ...!)
160,-
Merke: KnitPro
Nydelig pinnemåler som er sølvbelagt, kommer oppbevart i en søt stoffpose.
99,-
Merke: KnitPro
Mindful stoppenåler av tre, i eske med lokk Sett med petrolfargede stoppenåler av holdbart laminert tre. Forpakningen inneholder to små og to store nåler. Den fine treesken gjør at du ikke mister dem (dessuten er den superfin!)
170,-
Merke: KnitPro
135,-
Merke: KnitPro
Fint målebånd i tre med søtt motiv.