Viser av varer
Nyhet
139,-
Merke: Hillesvåg
Luna lamullgarn – et mykt og spenstig håndstrikkegarn, kan kombineres med Vidde lamullgarn og Varde pelsullgarn. Luna lamullgarn er spunnet av norsk lamull C1 Fin, 28 micron. Det betyr at det kun er de fineste fibrene fra Norsk kvit sau som får være med i produksjonen av Luna lamullgarn. Ull fra sauen er svanemerket og har flott krus og spenst. Det gjør denne fiberen velegnet til luftige, myke og lette kardegarn. Hillesvåg Ullvarefabrikk har satt økt miljøfokus på bruk av fargestoffer i vår produksjon. Vi markerer dette ved å kun bruke GOTS-godkjente fargestoff i vår fargeserie til Luna lamullgarn. GOTS (Global Organic Textile Standard) stiller krav til at fargestoffer er biologisk nedbrytbare og giftfrie. Det ferdige produktet kan ikke inneholde allergener eller rester av farlige kjemikalier. GOTS-godkjent fargestoff er tillatt i økologisk produksjon av garn og tekstiler. 100 g = ca 200 m. Nm 4/2, 2-trådet, 100% norsk ull. Leveres i hesper à 100 g (2 x 50 g). Strikkefasthet: 18 m x 24 omg = 10 x 10 cm på pinne 4.5 – 5 mm. Vi anbefaler å håndvaske plaggene med mild ullsåpe og la de tørke flatt.
Flere varianter
Nyhet
142,-
Merke: Hillesvåg
Garnet er spunnet av norsk lamull C1 Fin, 28 micron. Det betyr at det kun er de fineste fibrene fra Norsk kvit sau som får være med i produksjonen av Sol og Vilje lamullgarn. Ullen er svanemerket og har flott krus og spenst. Det gjør denne fiberen velegnet til luftige, myke og lette kardegarn. Vaskeråd Det anbefales å håndvaske plaggene med mild ullsåpe og la de tørke flatt. Hillesvåg Ullvarefabrikk har satt økt miljøfokus på bruk av fargestoffer i vår produksjon. Vi markerer dette ved å kun bruke GOTS-godkjente fargestoff i vår fargeserie til Sol og Vilje lamullgarn. GOTS (Global Organic Textile Standard) stiller krav til at fargestoffer er biologisk nedbrytbare og giftfrie. Det ferdige produktet kan ikke inneholde allergener eller rester av farlige kjemikalier. GOTS-godkjent fargestoff er tillatt i økologisk produksjon av garn og tekstiler. 100 g = ca 290 m. Nm 5,8/2, 2 trådet, 100 % norsk ull. Leveres i hesper à 100 g. Strikkefasthet: 22 m x 29 p. = 10 x 10 cm på pinne nr. 3,5 – 4.
Flere varianter
Nyhet
110,-
Merke: Hillesvåg
Det tykke, men likevel lette kardegarnet, finnes i både friske og klare farger og i fint neddempete farger. Det går hurtig å strikke med Troll, selv for uøvde, når en strikker med tykt garn og tykke pinner. Vaskeråd Plagg i Troll ullgarn holder seg pene i bruk og vil bli enda mykere ved vask. De bør vaskes for hånd og tørkes flatt. Ca. 114 m pr. 100g, Nm 2,3/2 – 100% norsk ull Pinnestørrelse: 5.5 – 6 mm Strikkefasthet håndstrikk: 14 m. x 22 omg. glattstrikk på pinne nr. 5,5 = 10 x 10 cm Leveres i hesper à 100 g. Garnet kan fint kombineres med Blåne pelsullgarn.
Flere varianter