Viser av varer
149,-
Merke: Lovely Planet
Denne pungen er dekorert med en sau laget av små ullkuler, er en søt gaveidè til alle som synes sauer er ålreite dyr. Pungen er håndlaget i et stykke, den er ca.20 cm. x 12,5 cm. og den har glidelås i toppen med en dekorativ liten filtkule på enden. Pungen er innvendig fôret med bomull. Sauen er laget av små filtkuler, og beina er ulltråder Produktet er håndlaget i Nepal av voksne arbeidere som får ekstra betalt av Lovely Planet. Designet og produktutviklet av Lovely Planet.
Flere varianter
399,-
Merke: Lovely Planet
Et praktisk album for oppbevaring av rundpinner. Tovet ullfilt utvendig påbrodert teksten "Strikkelykke" og applikert med et lite garnnøste. Innvendig har albumet 10 lommer i solid bomull med åpning i toppen. En klaff i ull sørger for at rundpinnene holder seg på plass. Albumet lukkes med to solide magnetknapper. Albumet måler 19 x 25 cm. når det er lukket. Lommene inni er 20 x 14 cm. Et nyttig og lekkert produkt for alle strikke-glade! Produktet er laget av arbeidere i Nepal som får ekstra betalt av Lovely Planet as.
Flere varianter
219,-
Merke: Lovely Planet
En hendig pung i størrelse 24 x 12 cm. Pungen er tovet for hånd av ull, og innvendig er den fôret med bomull. Pungen har glidelås i toppen med en filtet ball i enden. På utsiden er det sydd på en lomme med kastesting, og på lomma er det påbrodert teksten "Strikkelykke" og et garnnøste med strikkepinner. Pungen er praktisk til oppbevaring av strømpepinner, målbånd, nåler, maskemarkører o.l. Produktet er håndlaget i Nepal av voksne kvinner som får ekstra betalt av Lovely Planet.
Flere varianter
429,-
Merke: Lovely Planet
Endelig et arkivsystem for deg som tar vare på plastikkmappene til rundpinnene, og som etterhvert har fått mange slike. Arkivmappa har innvendig mål 10 x 20 cm. Den er 20 cm. bred, og har 21 innvendige lommer. Den overliggende klaffen har påbrodert teksten "Strikkelykke", og festes med en magnetlås. Arkivmappa er laget i ullfilt som er stivet opp innvendig i sider og bunn. Den står stødig. Den er fôret med bomull, og det er også dette de innvendige skilleveggene er laget av. Dette produktet er laget av voksne kvinner i Nepal som får ekstra betalt av Lovely Planet as
259,-
Merke: Lovely Planet
Denne artige "veska" har akkurat plass til ei flaske vin, og er en flott presang til alle som er glad i både strikketøy og vin. Vinveska har rund bunn, og diameteren er 10 cm. Den er 38 cm. høy med strammebånd i tvinnet garn som knytes rundt flaskehalsen. Håndtaket er ca. 30 cm. langt, tovet rundt og sydd på med kraftig søm. Teksten "Strikkevin" er brodert på. Et lite garnnøste med strikkepinner er applikert og brodert på. Veska beskytter flaska, og holder godt på flaskas temperatur. Dette produktet er laget av voksne kvinner i Nepal som får ekstra betalt av Lovely Planet, og er merket med dette.
Flere varianter
399,-
Merke: Lovely Planet
Praktisk og ryddig etui for oppbevaring av strømpepinner. Solid bomullsfór med 12 lommer i størrelser fra 2-8,5 cm. Pinnene dyttes ned i lommene og en fald på 6 cm i toppen, holder pinnene på plass. Etuiet er håndlaget av tovet ull, og har påbrodert teksten ''Strikkelykke'' og et applikert lite garnnøste på utsiden. Etuiet rulles sammen, og lukkes praktisk med en solid strikk rundt en knapp.i bein med motiv som et garnnøste. Strikken gjør at etuiet er like enkelt å lukke uansett hvor mange pinner som finnes i det. Etuiet måler 58 x 25 cm utbrettet. Produktet er håndlaget av voksne kvinner i Nepal som får ekstra betalt for arbeidet de gjør. OBS: strikkepinner ikke inkludert
Flere varianter